Ik wil niet in mijn eigen bubbel blijven

´Birsen Basar (37) heeft autisme en een doel: vertellen over dat autisme. Want iedereen kan van haar leren. “Ik wil laten zien: ook mensen met een migratieachtergrond kunnen dit hebben. En ook met autisme kun je studeren, werken.”

Birsen Basar (37) weet heel goed hoe ze dit gesprek moet beginnen: 

–    Ze moet hoi zeggen 

–    Ze hoort te vragen hoe het gaat 

–    Ze hoort ook antwoord te geven op vragen die zij krijgt 

Het is iets wat Birsen heeft geleerd in een van de ‘honderdduizend’ assertiviteitstrainingen en cursussen sociale vaardigheden. “Maar wat ik daarna moet zeggen? Dat komt niet in mij op. Het is leeg in mijn hoofd.´

Lees verder op rtlnieuws.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *