Het verhaal van Céline

´Céline Mollink, autismecoach, psycholoog en zelf ook gediagnosticeerd met autisme, luidde een nieuw hoofdstuk in: in april beviel ze van haar zoon Roan. Van een gestructureerd, prikkelarm leven is weinig over, ziet ze. “Het oergevoel dat is aangewakkerd, houdt mij op de been”, vertelt ze daarover. Niettemin is het uitdagend, want hoe ga je om met de onvoorspelbaarheid en de chaos van het moederschap als je autisme hebt?´

Lees verder op Doclines.nl

2 Replies to “´Een kind krijgen: dáár is geen zoekmachine tegen opgewassen’”

 1. Neem Nooit Kinderen als je Alleen bent, zorg dan dat je kind een betere woning in een Gast Gezin krijgt!!
  Bij mij heeft mn Dochter het Zeer Moeilijk gehad al die jaren!!omdat ik eerst Borderline op mn bord kreeg en pas in 2004 eerste maal Autisme kreeg en daarna een zoveelste psychiater zei, Nee, het is toch Borderline 😡 ik heb zoveel medicijnen geslikt en zoveel testen gehad maar de laatste jaren ging Contact met mn Dochter achteruit!!
  Van haar 12e tot uit huis heeft ze zeer slecht tegen me willen uiten!! Ik baal hier nog om. En ik heb het zonder te willen erger gemaakt.
  Nu wilt ze geen Contact meer met me. Ook ik heb Verschrikkelijke Fouten gemaakt!!

  1. Het is in 2012 toch op licht Autisme en nog veel meer gekomen!! Ik ben er niet blij mee!!
   Ben nu iedere keer Hyper van en te impulsief 🙃

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *