Schrijfsels voor (hoog)begaafden en andere intens levende personen

Wilma van Galen: ‘Ik ben ervaringsdeskundige in het scheppen van puinhoop en leven in chaos. Door mijn boven gemiddelde intelligentie en autistisch werkend brein, heb ik lang moeten zoeken naar een manier van leven die bij me past. Bewustwording van wie ik ben & mijn passies, grenzen & prioriteiten stellen, structuur aanbrengen, mijn geloof in God én de liefde, hebben mij op het punt gebracht dat ik ben gaan genieten van het leven.

Vanaf 2011 tot de lente van 2014 heb ik met plezier, (hoog)begaafden begeleid. Om verschillende redenen, heb ik besloten om te stoppen met mijn werk. Mijn website hou ik in de lucht! Hier vind je veel informatie rondom (hoog)begaafdheid en ik zal niet stoppen met schrijven hierover. Naast de informatieve stukken en interviews kun je hier ook verhalen van mijn hand vinden.’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *