‘Voor wetenschappelijk onderzoek naar de effecten van opvoedondersteuning bij moeders met en zonder autisme, wil ik u graag vragen naar uw ervaringen. Wat heeft u geholpen en wat juist niet? De bedoeling van het onderzoek is om informatie te verzamelen over hoe u opvoedondersteuning heeft ervaren. Uw informatie zal worden gebruikt om opvoedondersteuning aan moeders met (mogelijk) autisme te verbeteren. 

Tijdens het onderzoek wordt u gevraagd een digitale vragenlijst in te vullen. Het invullen van de vragenlijst zal ongeveer 10 minuten in beslag nemen. Wanneer tijdens het invullen van de vragen blijkt, dat u niet volledig in de gewenste doelgroep van de studie valt, wordt u automatisch doorgeleid naar het einde van de vragenlijst. Invullen van de vragenlijsten kan tot en met 10 mei. Uw antwoorden blijven anoniem. Meedoen aan dit onderzoek is vrijwillig. Alle informatie zal strikt vertrouwelijk worden behandeld.

De resultaten van het onderzoek zullen anoniem worden gebruikt om te onderzoeken wat positieve en negatieve factoren van opvoedondersteuning zijn. U heeft op ieder moment de mogelijkheid om uw toestemming voor deelname weer in te trekken zonder dat daarvoor een ​​reden nodig is.

Dit onderzoek wordt uitgevoerd door I.V. Brinkman, onder supervisie van M.M. Waltz, in het kader van de master opleiding Pedagogische Wetenschappen aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. 

Als u nog vragen hebt over het onderzoek, dan kunt u contact opnemen met de onderzoeker via i.v.brinkman@student.vu.nl of de supervisor via m.m.waltz@vu.nl.’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *