Een internetforum of forum is een online omgeving waar verschillende gebruikers met elkaar kunnen praten. Het is een laagdrempelige en veilige manier om te praten over autisme.

  • Autbreak Forum is een digitale ontmoetingsplek voor en door mensen met autisme en andere geïnteresseerden om contacten te kunnen leggen en informatie, vragen en ervaringen uit te uitwisselen. Er is ook een apart subforum voor partners (en andere geïnteresseerden) van mensen met autisme.
  • AutiVrouw.nl is een ontmoetingsplek voor vrouwen met een diagnose in het autistisch spectrum. Maar ook vrouwen die dit bij zichzelf vermoeden of zich nog in het diagnosetraject bevinden zijn welkom. In een afgeschermde omgeving kun je ervaringen uitwisselen, informatie geven, elkaar steunen in het dagelijks leven of gewoon gezellig kletsen.
  • Forumblog Neurodiversiteit biedt naast het blogdeel met informatieve artikelen ruimte aan volwassen lotgenoten om elkaar te ontmoeten. En aan iedereen die verder affiniteit heeft met het onderwerp neurodiversiteit, zoals partners, ouders, leerkrachten of studenten.
  • NVA-Forum is digitaal lotgenotencontact voor NVA-leden. Hier ontmoet je mensen die precies weten waar je het over hebt. Of je nou zelf autisme hebt, of dat je een partner, kind of broer/zus met autisme hebt. En er is altijd wel iemand die tips heeft.

Aanvullingen?

Aanvullingen zijn altijd welkom en mag je sturen via het contactformulier.

It’s not your job to like me, it’s mine

Byron Katie