Een rapport van het kwalitatief onderzoek van Els Borgesius naar vrouwen met autisme in Amsterdam.

‘Een paar jaar geleden ben ik min of meer door toevallige omstandigheden terecht gekomen in het onderzoek op het gebied van autisme. En vervolgens heeft het onderwerp me niet meer losgelaten. Ik ben erdoor geraakt, het heeft mijn gevoel voor mensen die anders zijn, of misschien niet eens zoveel anders zijn dan ik, rijker en intenser gemaakt. In dit onderzoek heb ik me vanuit een ander perspectief, het vrouwenperspectief, kunnen verdiepen in autisme. Vrouwenvraagstukken liggen me al veel langer na aan het hart. Ik vind het dan ook heel bijzonder dat ik de verbinding mocht maken tussen deze twee interessegebieden.’

Lees het gehele rapport op www.ontdekautisme.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *