Met Filemon Wesselink, Judith Visser en Erik Jan Harmens

B-Unlimited; Haags centrum voor literatuur, science en debat

Judith Visser en Erik Jan Harmens onderzoeken ieder op hun eigen manier wat het betekent om te leven met een vorm van autisme. Harmens en Visser schreven indringende verhalen over hoe iemand met autisme zich staande houdt in onze maatschappij. Verslaggever en presentator Filemon Wesselink kwam er achter dat hij autisme had, toen hij de documentaireserie Het is hier autistisch maakte.

One Reply to “Leven met autisme”

  1. Hoi ik ben Anouk ik heb ook autisme ik vind keuzes maken heel lastig dan twijfel ik aan mijn keuzes dan maalt het in mijn hoofd moet ik het wel doen of niet doen bijv vandaag of uitstellen heb je tips zodat ik. Keuzes maken kan leren gr Anouk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *